No. C.16011/124/2013-DC(A)(DMR)/

OFFICE OF THE DEPUTY COMMISSIONER AIZAWL DISTRICT: AIZAWL (DM&R BRANCH)

Dated Aizawl, the 30th May, 2024

ORDER UNDER DM ACT, 2005

Cyclone Remal avangin Aizawl District chu Mizorama chhiatna tuar nasa ber pawl niin, chhawmdawlna leh chhanchhuahna hna thawh mek a ni a. Tin, Mizoram State Emergency Operation Centre (MzSEOC) atang leh Directorate of Geology & Mining atanga thu dawn danin, Hlimen khua leh a chhehvel leilung hi a nghet lo hle a, ruahtui tam zawk a tlak zel chuan chhiatna nasa tak thleng leh thei a ni a.

Chuvangin, Section 30 (2)(iii) of the Disaster Management Act, 2005 in thuneihna min pek angin kei, Nazuk Kumar, Deputy Commissioner & Chairman, Aizawl District Disaster Management Authority hian a hnuaia thupek hi ka chhuah e:

"Hlimen leh a chhehvel, leimin hlauhawmnaa cheng zawng te chu an chenna chhuahsana hmun him lama insawn tura hriattir an ni e"

Sd/- NAZUK KUMAR, IAS

Deputy Commissioner

&

Chairman,

District Disaster Management Authority,

Aizawl District: Aizawl.

Memo No. C.16011/124/2013-DC(A)(DMR)/ Copy to:

Aizawl, the 30th May, 2024

- 1. P.S to Hon'ble Minister, Disaster Management & Rehabilitation.
- 2. Sr. P.P.S to Chief Secretary, Govt. of Mizoram.
- 3. Secretary to the Govt. of Mizoram, Disaster Management & Rehabilitation Department.
- 4. Director, Disaster Management & Rehabilitation Department.
- 5. Superintendent of Police, Aizawl District.
- 6. Director, I&PR for wide publicity.
- 7. Zonal Officer, Zone-X for kind information and necessary action.
- 8. Chairman, Local Council Hlimen for kind information and necessary action.
- 9. President, Hlimen Branch Y.M.A for kind information and necessary action.

Deputy Commissioner

Chairman,

District Disaster Management Authority,

Aizawl District: Aizawl.