## No.C.16011/138/2019-DC(A)/ OFFICE OF THE DEPUTY COMMISSIONER AIZAWL DISTRICT, AIZAWL ( DM&R BRANCH )

\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*

Dated Aizawl, the 9th July, 2024

## **HRIATTIRNA**

Pukpui, Lengpui panna kawng chu kawng a tlak bal avangin mipuite kan him tlan zawk nan lirthei eng chi mah tlan tlang phal a ni lo. Lengpui lam kal turte chuan Buichali kawng zawh tur a ni e.

(Er. LALHRIATPUIA)

Deputy Commissioner

&

Chairman

District Disaster Management Authority Aizawl District, Aizawl.

Dated Aizawl, the 9th July, 2024

*Memo No.C.16011/138/2019-DC(A)/* Copy to :

- 1. Sr. PPS to Chief Secretary to the Govt. of Mizoram a lo hriat atan.
- 2. PS to Secretary to the Govt. of Mizoram, Disaster Management & Rehabilitation Department a lo hriat atan
- 3. All Deputy Commissioner, Mizoram an lo hriat atan
- 4. Director, Disaster Management & Rehabilitation Department a lo hriat atan.
- 5. Director, I&PR Department a tul anga lo thehdarh turin..
- 6. Sr. Superintendent of Police, Aizawl District a tul anga lo bawhzui turin.
- 7. Sr. Superintendent of Police (Traffic), Aizawl District a tul anga lo bawhzui turin.
- 8. Executive Engineer, PWD (National Highway Divisione-I) a tul anga lo bawhzui turin.
- 9. All Zonal Officers, Aizawl District an lo hriat atan.
- 10. All Chairman, Local Level Disaster Management Committee, Aizawl District a tul anga lo bawhzui turin.

Deputy Commissioner

Chairman

District Disaster Management Authority Aizawl District, Aizawl.